https://www.youtube.com/watch?v=ifs78OL7eS0

About IJsburcht

About

Prem Nadam Schmidt

Ik ben erin gespecialiseerd om jou te helpen een andere toekomst te realiseren met financiële, fysieke en mentale vrijheid. Ik opereer op het snijvlak van gezondheid, bewust leven en creëren, onder het motto ‘als je het voelt, dan ga je het doen’. Maar wel met een gevulde bankrekening mocht dit belangrijk voor je zijn.

Binnen IJSBURCHT help ik je om uit je comfortzone te stappen en hoe je eenvoudige nieuwe gewoontes in kunt passen in je dagelijkse discipline. Een korte weg naar een andere, gezondere levensstijl. 

In mijn andere bedrijf, HOLISTIC BANKER, bouw ik voort op mijn financiële expertise en hou ik me bezig met financiën en investeringen via (financial) life planning. Daarbij help ik je om het ondenkbare te durven dromen en dan actie te nemen. Vind je eigen balans en herijk je toekomstbeeld. Met kleine stappen en grote besluiten. 

Ik ben Nadam Schmidt en werd geboren in India, in Poona. Mijn volledige naam is dan ook Prem Nadam Schmidt. Rechtstreeks vanuit de ashrams in India en van mijn leermeesters in Amsterdam heb ik de beste methodieken meegenomen naar IJburg, waar ik woon én werk. Vanuit mijn bedrijf IJSBURCHT bied ik de workshop Body Mind and Immunity boost aan. In 90 minuten deel ik mijn ervaring met dynamische ademhaling en ijsbaden. 

Mijn financiële expertise wordt verder onderbouwd door diverse accreditaties en een lange corporate carrière bij onder andere ING Wealth Management.

Mijn vuur, waar jij je aan op mag warmen in één van mijn workshops, is:

  1. Miracle morning, sta vroeg op
  2. Veroorzaak de door jou gewenste verandering
  3. Zonder geld gaat een mens dood, maar écht leven, hoe dat je dat mét geld?
  4. Vlieg uit de gouden kooi
  5. Eerste stap naar mindfulness zonder gedoe, meteen resultaat
  6. Gezond leven, immuniteit
  7. Voel je geweldig en relaxed in het IJS

Wil je meer informatie over ijsbaden? Bel me dan op 06-82576966. Of boek een workshop ijsbaden, met aansluitend een gezonde brunch in Cafe Vrijburcht. In principe spreken we Nederlands, Engelstalig op verzoek.

Bij reservering is een eigen verklaring omtrent gezondheid nodig. Let op dat deze voor iedere persoon wordt ingevuld

Boek nu een ijsbad met brunch!

IJsburcht: kalibreren en bijstellen

Net zo makkelijk. Ik help je om je verstand te omzeilen, zodat je met je lijf, ademhaling, muziek, licht en veel koud water tot rust en inzicht kan komen. Onder mijn professionele begeleiding krijg je alle ruimte om de oefeningen af te ronden met een ijsbad. 

Wetenschappelijk bewezen

Ook de meest kritische denkers en beta’s kunnen gerust zijn: de toegepaste technieken worden ondersteund door wetenschap. 

Hoop je binnenkort te ontmoeten. 

Met warme, krachtige groet, 

Prem Nadam