In deze nieuwsbrief:

  1. Aftellen tot de zomer 
  2. 25% korting op 9 juli 
  3. IJSBURCHT bedankt samenwerkingen 
  4. 5 Tips om af te koelen deze zomer inclusief een video 
  5. Leefstijl in tijden van crises en een verfrissende playlist

Aftellen tot de zomer en 25% korting op je tweede IJSBURCHT ervaring

Okay, eerlijk is eerlijk, ik doe het ook: aftellen tot de vakantie. En dan ben je eenmaal op vakantie en dan begint precies… het grote aftellen tot de terugreis.We tellen wat af met z’n allen: de een tot het volgende biertje in het weekeinde, de ander tot pensioen. Conclusie: we zitten veel buiten het huidige moment.

Daarom bestaat IJSBURCHT! Ik heb je geleerd dat twee minuten heel lang kunnen duren en dat je heel lang je adem kunt inhouden. 🙂 De een gaat goed op ademwerk, de ander heeft de intensiteit van een ijsbad nodig om te kalibreren. Wat jou ook helpt, stel het niet uit!

Kom zondag 9 juli met 25% korting
Mis je het koude water? Je hoeft niet af te tellen tot de winter. Nog 18 nachtjes slapen tot de volgende Body Mind Immunity Workshop inclusief heerlijke brunch. Voor terugkerende klanten geef ik 25% korting en je betaalt dan geen €99, maar €74,25. Boeken doe je hier. 

Wat als koud niet meer koud is? 5 tips om af te koelen

Ik weet niet wat er bij jullie uit de kraan komt, maar bij mij is het lauw. Wat nu?

5 tips

  1. Dit is jouw kans om (alleen maar) koud te douchen. Wedden dat je er even aan moet wennen? Mooie payoff is dat je je energierekening tempert en het mileu spaart!
  2. Doe de regendans met zo min mogelijk kleren! Grijp je op koude of regenachtige dagen naar je jas? Laat em thuis, ook ‘s avonds en ‘s nachts.
  3. Ga je de bergen in deze zomer? Ga lekker in die beek liggen!
  4. Vul een bak met ijsblokjes en doe je hand erin. Eerst voel je de pijn, dit trekt vanzelf weg. Maximaal twee minuten en herhaal dit met je voeten. Hier is een video daarover
  5. Boek een ijsbad.

Leefstijl in tijden van crises

Ben jij ook iemand die heeft ingeleverd op leefstijl? Daarmee bedoel ik lichamelijke en psychische zelfzorg. Dat is heel normaal! Velen van ons zijn tijdens de lockdowns onze goede gewoontes kwijtgeraakt, zo gemakkelijk gaat dat. Ik deel graag een mijn eigen ervaring uit het eerste kwartaal van 2022. Opeens was daar mijn dochter, 100% uit huis geplaatst naar mij, crises!

Crisis!

Wanneer ik écht op de proef gesteld word, dan laat ik vaak mijn goedegewoonten varen. Eerder dit jaar werd ik geconfronteerd met een bedreigendesituatie in mijn co-ouderschap. Van de een op de andere dag zat ik in een treinvan jeugdhulp organisaties en spoedzittingen bij de rechtbank. BAM!

In plaats van 22:00 uur naar bed en om 5 uur opstaan, ging ik later naar bed en piekerde ik meer. Het duurde vervolgens meer dan een maand om mijzelf weerin het gareel te krijgen. Ken je dat? 

Terugkomen
Inmiddels ben ik een expert in terugkomen want het leven komt met pieken endalen. Ik herstel steeds sneller en kan e.e.a. gemakkelijker relativeren. Als ik mijzelf weer herpak, dan voel ik dat het klopt. Mijn lichaam zegt ‘ja’ en ik voel een bevestigende ‘flow’.

Over flow gesproken, ik heb weer wat lekkere nummers aan de IJSBURCHT Playlist toegevoegd, onderaan staan de nieuwste.

Mocht je ooit een hulpvraag hebben op welk vlak dan ook. Niets menselijks is mij vreemd. Bel mij gerust op 06-82576966.

Dankjewel voor je aandacht! Embrace life, love & enjoy!

Tot de volgende nieuwsbrief en liever nog, live! In elk geval een hele mooie zomer.

Hartelijke groet,

Nadam 

Psst… Check ook eens deze website van mijn andere label: Holistic Banker. Hier maak ik jouw levenswensen financieel actief. Je realiseert je levenswensen en je geld werkt voor je.

Leave a Reply