Beste IJSBURCHTERS!

In deze nieuwsbrief:

  1. Gratis ijsbad aanstaande zaterdag op Joris Ivensplein 
  2. 2022 wordt de koudste winter in 100 jaar! 
  3. De koude douchetip

Omdat wij een speciaal evenement organiseren op de WIJ burg dag in Amsterdam IJburg, hierbij een speciale nieuwsbrief. Kom ook!

Gratis -ijsbad challenge – Joris Ivensplein te Amsterdam van 12:00 tot16:00 aanstaande zaterdag

 IJSBURCHT zet een gratis ijsbad en begeleiding klaar op de WIJburg dag vanWinkelcentrum IJburg in Amsterdam. Er zijn ook veel andere activiteiten zoalsKickboksen door 4th Gym en een mobiele modeshow die dag. Te leuk!

Heb jij ijsbad ervaring? Dan mag je gratis in het ijsbad dat tussen de 0-5 graden celcius wordt gehouden, ijs-en-ijskoud dus. Begin je alvast met thuis douchen?Ook met ervaring blijft het pittig!

Heb je geen ervaring of neem je iemand mee zonder ervaring? First timers krijgen een mini ijsbad challenge. Met je handen of voeten in een ijsbadje, dit is de kans om de koude te trotseren zonder echt nat te worden. Er zijn demonstraties en er is uitleg, bijvoorbeeld over koud douchen en verschillende ademhalingstechnieken. 

 

Subscribe

Past Issues

Translate

Dus kom ook op zaterdag 25 september van 12:00 tot 16:00 uur. Dit is de uitgelezen kans voor jouw eerste ijsduik na de zomer.

Inspireer omstanders en haal hier je booster-shot voor de winter! Kom vroeg (ijs smelt duh…) en doe je zwemkleding alvast aan. Een volledig ijsbad is alleen voor mensen met eerdereijsbad ervaring bij IJsburcht of elders.

Dus kom gezellig met je vrienden en familie en inspireer hen!

Kijk voor meer informatie de website.

2022 de koudste winter in 100 jaar

Ow yeah! Wetenschappers voorspellen de koudste winter in 100 jaar! Maarwees niet bang, wij slaan wel een wakkie in het ijs voor je!

Na een legendarische ijswinter in 2021 bleek dit slechts een cooling down te zijn. You better be prepared! Maak van de koude je vriend en pak die practice weer op. Remember, ademen kan altijd en overal en de voordelen zijn krachtig.

De koudste douchetip

Dit is wel het moment om niet alleen koud af te douchen, maar heel mind full onder een koude douche te schuifelen. Tip: adem uit, ontspan, neem de tijd, en neem je elektrische tandenborstel mee. Focus op die sensaties en geluiden en voordat je het weet heb je er twee minuten onder gestaan. Done!

Meer nieuws

Het was een veelbewogen zomer, we zijn naar Roemenië geweest, team uitjes gedaan en nog veel meer. Per half oktober gaan we elke donderdag avond ademen en ijsbaden doen voor € 25 . Volg ons op social media, kijk op de website voor meer info en houd de volgende nieuwsbrief in de gaten.

Dankjewel voor je aandacht! En hopelijk tot zaterdag~!

Met warme groet,

Nadam 

Psst… Check ook eens deze website van mijn andere label: Holistic Banker. Hier maak ik jouw levenswensen financieel actief. Je realiseert je levenswensen en je geld werkt voor je.

Leave a Reply