Beste IJSBURCHTERS!

In deze nieuwsbrief:

  1. Dankjulliewel! 
  2. Webinar, Oh nee! Het is warm, en hoe kom ik deze zomer door? 😊 
  3. Nieuwe locatie, Theater Vrijburcht is weer open! 
  4. IJSBAD en Brunch 

In de winter van 2021 is het eindelijk zo ver: schaatsen en een wak-zwemmen.Wat een feest was dat! Nog steeds kan je geen krant openslaan zonder dat het over ijsbaden gaat en je ziet overal zwemclubs ontstaan, hoe leuk is dat!

Dankjulliewel!

Allereerst een groot applaus voor jou. Jij hebt je bakens verzet en je was bij degeboorte van IJSBURCHT. Daarvoor wil ik jou bedanken, een diepe buiging voor je moed en toewijding. Ik heb heel vaak een ja! gehoord, kaartjes verkocht, jouw vertrouwen ontvangen en veel geleerd. En dan de ontelbare dankbare reacties, vrijheidstranen, gelukstranen het was er allemaal. Dank!

Dankzij jou bestaat IJSBURCHT en als je dat tof vindt, geef dan je ervaring door!

Probleempje…het water is te warm…maar opgelet, we gaan de hele zomer doorrrrr

Oh trouwens, hebben jullie de nieuwe Wim Hof app al gedownload? Aanrader. En de ontelbare ademseries op Youtube. Je hebt mij helemaal niet nodig! Maar, je bent welkom om nog een keer te komen. De effecten staan of vallen bij routine. 

Aanstaande donderdag 24 juli 20:00 uur Free Webinar!

Graag wil ik jullie uitnodigen voor de webinar aanstaande donderdag. Schrijf je in op mijn website. We gaan jouw vragen beantwoorden, slimme tips en tricks delen over het voorzetten van je practice in de zomer en we sluiten af met een handmeditatie. Echt vet want die handmeditatie, kan je ook thuis doen, op het werk, op de wc, op mars en op Venus. Succes gegarandeerd! Zo komt IJSBURCHT de zomer door! 

Zo komt IJSBURCHT de zomer door! 

IJSBAD en BRUNCH

Zoals jullie weten heb ik mij juist laten motiveren door Corona, maar ik ben toch wel heel erg in mijn nopjes dat zowel het theater als het restaurant weer open zijn. Aanstaande woensdag heb ik nog enkele plekken open om 09:00 uur voor de IJSBAD en Brunch voor €89 ijspegels pp.

Wat?
We gaan twee uur ademen, een ijskoud bad gevuld met ijs in en daarna lekker Brunchen. Het eten is superlekker, de locatie is krachtig en met trots kan ik zeggen dat je een ervaring krijgt die je nooit meer vergeet. Sterker nog, het is de start van iets nieuws. 

Tot slot

Ik ben er voor je
Heb je vragen over het leven en misschien zelfs over geld (huh wat geld? Ja inderdaad, je weet toch, ik ben een holistisch bankier.) Ook doe ik speciale mini-sessies met koppels of privé. Mail mij voor meer info.

Spoiler alert…
pssst eind juni ga ik naar Roemenië om een aantal locaties te bekijken. Voor een IJSBURCHT meets Holistic Banker Life planning retreat in het najaar! Houd de nieuwsbrieven in de gaten. Vergeet niet te ademen en dank voor jullie aandacht! 

Warme groet! Nadam 

Leave a Reply