https://www.youtube.com/watch?v=Guy-0ADWkHQ

IJSBAD herstel

Snel herstel met een IJSBAD

Sporters willen altijd zo snel mogelijk herstellen van een zware inspanning of intensieve training. 

Waarom een IJSBAD?

Inmiddels is het de gewoonste zaak van de wereld om met ijsbaden en -vesten fysiek herstel te bevorderen. Lokale behandeling met ijspakkingen of cryotherapie zorgt ervoor dat bloedvaten samentrekken en ontstekingsprocessen in de spieren worden afgeremd. Daarmee kunnen pijn en zwellingen verminderen. Maar je kunt je natuurlijk ook onderdompelen in ijs om je immuunsysteem en bloedsomloop te versterken. 

IJsbaden zijn een heilzame weg naar herstel en bij het voorkomen van blessures. In Nederland liepen de hockeydames voorop en doken zij – in voorbereiding van het WK van 2006 in Madrid – al dagelijks in een grote ton met ijs. Geen loze praatjes, want de nieuwste meetmethoden werden ingezet. Onder de bezielende leiding van hun succescoach Marc Lammers werd iedere stap gemeten, gewogen en beoordeeld. Vanaf de tribune en voor het oog van de camera. En hun inspanningen werden beloond, met goud! Ook wetenschapper en astronaut Wubbo Ockels was fervent aanhanger van koudetherapie en ijsbaden. Hij was dan ook dagelijks in de Amsterdamse grachten te vinden. Niet het minste voorbeeld, toch? 

Managers, in cold we trust

In toenemende mate weten ook (top)managers en leiders de weg naar een gezonde levensstijl te vinden. IJSBADEN brengen een innerlijke rust mee waar manager baat bij hebben.

Binnen IJSBURCHT kennen we de juiste bronnen van de eeuwenoude kracht van de methode. Laat je overtuigen en boek een kennismaking, En daarna zul je verrast zijn over de impact van de ervaring. 

In cold we trust!

Wil je meer informatie over ijsbaden? Bel me dan op 06-82576966. Of boek een workshop ijsbaden, met aansluitend een gezonde brunch in Cafe Vrijburcht. In principe spreken we Nederlands, Engelstalig op verzoek.

Bij reservering is een eigen verklaring omtrent gezondheid nodig. Let op dat deze voor iedere persoon wordt ingevuld. 

Boek nu een ijsbad met brunch!