t https://www.youtube.com/watch?v=TNCZshUAbSk

IJSBAD IMMUNITEIT

IJSBAD IMMUNITEIT

Verbeter je immuniteit en gezondheid met een ijsbad

Je weet natuurlijk dat voldoende beweging, goed slapen en gezond eten dagelijks op het menu moeten staan. Maar te vaak laat je deze wijsheden doorkruisen door de waan van de dag of vastgeroeste gewoontes. Een gezonde levensstijl bereik je ook met het steeds investeren in kleine stapjes. Dagelijks een ‘koude-element’ opnemen in je routine helpt om de weerbaarheid van je lijf en geest te bevorderen. Een ijsbad of koude douche is een goed begin om slechte of minder goede gewoontes aan te passen. 

Wat zijn jouw argumenten tegen koud (af)douchen, een ijswaterdip of een winters ritje met alle ramen open? Het enige wat je echt in de weg staat zijn gedachten en oude gewoontes. Je lichaam is er klaar voor, al sinds het begin van de mensheid trotseren we koude. Of laat je je liever overtuigen door positieve resultaten, zoals een sterk verbeterde weerstand en minder auto-immuunziekte. Voor jezelf en je medewerkers. Een tip van de sluier: 

  • Na de schrikreactie op de plotselinge kou zul je innerlijke rust ervaren. Je leert jezelf tot kalmte te brengen met ademhaling en mindset
  • Met de energieboost kan je alles aan
  • Kou stimuleert de aanmaak van witte bloedlichaampjes en onderdrukt ontstekingsreacties.
  • Stel je open voor de kou en laat je gelukshormonen vrij. Je voelt je euforisch!
  • Lagere hartslag in rust en betere bloedsomloop. 

Omarm de uitdaging en laat je eigen vooroordelen los. Je kunt op je lichaam vertrouwen en straks nog meer op je geest. Werken aan je fysieke en mentale gezondheid, elke dag. 

vrouw neemt ijsbad

Wil je meer informatie over ijsbaden? Bel me dan op 06-82576966. Of boek een workshop ijsbaden, met aansluitend een gezonde brunch in Cafe Vrijburcht. In principe spreken we Nederlands, Engelstalig op verzoek.

Bij reservering is een eigen verklaring omtrent gezondheid nodig. Let op dat deze voor iedere persoon wordt ingevuld

Boek nu een ijsbad met brunch!

IJsburcht: kalibreren en bijstellen

Net zo makkelijk. Ik help je om je verstand te omzeilen, zodat je met je lijf, ademhaling, muziek, licht en veel koud water tot rust en inzicht kan komen. Onder mijn professionele begeleiding krijg je alle ruimte om de oefeningen af te ronden met een ijsbad. 

Wetenschappelijk bewezen

Ook de meest kritische denkers en beta’s kunnen gerust zijn: de toegepaste technieken worden ondersteund door wetenschap. 

Hoop je binnenkort te ontmoeten. 

Met warme, krachtige groet, 

Prem Nadam