https://www.youtube.com/watch?v=kKcw6lNy6PQ

Workshops & Meer

Workshops & meer

 • IJSBAD Workshop Amsterdam
 • ICE Experience retreat
 • ICE BATH English Workshop
 • IJSBAD Workshop Corporate & Gym
 • IJSBAD Cadeau

IJSBAD Workshops & Team Events 

WORKSHOPS & EVENTS

De uitdaging aangaan om voor de eerste keer een ijsbad te nemen blijft een individuele keuze. Maar de stap naar een nieuwe gewoonte wordt een stuk kleiner als je de workshop in groepsverband volgt. Dat kan een bedrijfsteam zijn, een groep vrienden of je boekt een maatworkshop met je gym, sportvereniging of fitnessclub. 

Deze bedrijven gingen je voor

 

IJSBURCHT ALS TEAM UITDAGING 

Een ijsbad workshop is – vinden we bij IJBURCHT – het ultieme teambuilden. Work hard, play harder. Waar gelachen wordt, wordt hard gewerkt. Dat geldt voor veel werkplekken. Maar op geen enkele wijze zul je zo snel je collega’s of clubgenoten leren kennen. En jezelf natuurlijk. Niets verbindt zo diep als een gezamenlijke overwinning. 

Hoe kan een teamworkshop eruit zien?

We heten je welkom met een speciale thee in het ruime Theater Vrijburcht, met uitzicht over het IJ, waar we beginnen met een korte inleiding en gedegen uitleg over koudetherapie. Vervolgens gaan we aan de slag met ademtechnieken, voor ontspanning en meditatie. Je zult zien, de meesten aarzelen niet en doen mee aan het hoogtepunt van de workshop: een IJSBAD in een badkuip gevuld met ijs en water. Onderga het gevoel van extase! Samen warmen we op met passende, energieke muziek en genieten nog even na met de ambachtelijk gemaakte streekgerechten en het uitzicht van restaurant Vrijburcht over het water. Tijdens de afsluitende brunch is er voldoende ruimte om na te praten en vragen te stellen aan de trainer(s).

IJSBURCHT in jouw GYM

Ben jij een gymowner of lid? IJSBURCHT werkt samen met iedereen en overal. Een workshop kan ook bij jou in de GYM, geheel verzorgd. Zo verdiep je jouw relatie met jouw members en genereer je extra omzet door de slimme deals van IJSBURCHT. Neem contact op voor meer informatie en een vrijblijvende presentatie. KENAMJU (Haarlem), PerformFit, 4th Gym en anderen gingen jou al voor.

Waarom nu boeken?

Wil je voelen wat de Body Mind Immunity Boost voor je doet? Je kunt het volgende verwachten: 

 • Kracht: Je voelt je niet alleen sterker, je wordt ook echt sterker!
 • Ademen: je leert, voelt en ervaart de krachtige ademhalingstechniek zodat jij die na de training thuis zelf kunt beoefenen
 • Wetenschap: Geen powerpoints vol wetenschappelijk geneuzel. We gaan het gewoon doen. Informatie en documentaires krijg je na afloop thuisgestuurd
 • Gedachten: Je parkeert je gedachten en leert dus meteen (anders) te mediteren
 • Immuniteit, herstel en preventie: Je bent je eigen medicijn tegen burnout en auto-immuunziekte, maar de koudemethode leidt vooral tot meer fitheid en bevordert de gezondheid.
 • Happy! Je loopt gegarandeerd gelukkig, trots en fris naar buiten.

Wacht niet langer en boek deze speciale ervaring!

Boek nu!

Eerst meer weten over de mogelijkheden?

Wil je vooraf meer informatie over de invulling van jouw workshop? Vraag [hier] de brochure aan. Je ontvangt snel een programma en offerte op maat.