We zijn weer geopend vanaf 10 februari!

Even een snelle heads up! Ik had het koud en ben in Mexico! Ja ik mis hetkoude water, ja het is een heel gedoe om te reizen in deze tijd. En ja wat is hetresultaat van dingen wél doen overweldigend lekker!

Ik heb meteen een eigen eiland compleet met boom en gras geleased in hetmeer van Bacalar (kopen is zooo 2021!). 

 What’s old, whats new?
In een volgende nieuwsbrief neem ik jullie mee in de maanden december en januari en de komende tijd. De highlight was denk ik wel een driedaagse ICE experience die ik mocht begeleiden in Zeeland. Wat vet! De ice-hero’s journey, drie dagen lang. Dat smaakt naar meer!
Keep it cool, keep breathing
Hoe houd ik hier het hoofd koel met water van 25 graden en buiten temperatuur van 30 graden? Gewoon…ademen! Ja natuurlijk. Ook in de zomer ademen wedoor en douchen we koud. Zwemmen in de ochtend en in koele cenotes (soort van grotmeren).

Welkom nieuwe lezers!
Welkom ook aan alle nieuwe lezers van deze nieuwsbrief! De gouden regel is, als ik weinig te melden heb, dan doe ik dat ook. Dussss tot laterrr!

Wat moet je niet vergeten?– Via mijn website kun je boeken!- Er komt ook weer een Yoga workshop aan in samenwerking met Ayelen Yogaa.k.a. Julia de buuf. Misschien wel op 13 feb

Je kunt altijd op nieuw beginnen! Ik zal er ook aan moeten geloven na twee weken p*slauw 

Dankjewel voor je aandacht! Embrace life, love & enjoy!

Vind jij IJSBURCHT cool? Laat dan een positieve comment achter op Google review En hier connect je met al onze socials. Doe eens gek! like en deel

Hartelijke groet,
Nadam 

Leave a Reply