Beste IJSBURCHTERS
In deze special nieuwsbrief:
Nieuwsupdate* Gratis ijsbad aanstaande zaterdag in Winkelcentrum IJBURG

Gratis -ijsbad challenge – Winkelcentrum IJBURG te Amsterdam van12:00 tot 16:00 aanstaande zaterdag

Nieuw: De locatie is aangepast! Wij staan op het pleintje bij de Bagels enBeans en flowershop. Kan niet missen. Kom ook!
Nieuw: En wij worden versterkt door Peter Buitenhuis van Zeroto Nine. Peter de aanstichter van onze passie voor ijsbaden. Hij Wim Hof Trainer en dit is je kans om hem de hemd van het lijf te vragen. Hij is net terug uit een expeditie inPolen!

Herhaling:
IJSBURCHT zet een gratis ijsbad en begeleiding klaar op de WIJburg dag vanWinkelcentrum IJburg in Amsterdam. Er zijn ook veel andere activiteiten zoalsKickboksen door 4th Gym en een mobiele modeshow die dag. Te leuk!

Heb jij ijsbad ervaring? Dan mag je gratis in het ijsbad dat tussen de 0-5 graden celcius wordt gehouden, ijs-en-ijskoud dus. Begin je alvast met thuis douchen?Ook met ervaring blijft het pittig! 

 

 

Subscribe

Past Issues

Translate

Heb je geen ervaring of neem je iemand mee zonder ervaring? First timers krijgen een mini ijsbad challenge. Met je handen of voeten in een ijsbadje, dit is de kans om de koude te trotseren zonder echt nat te worden. Er zijn demonstraties en er is uitleg, bijvoorbeeld over koud douchen en verschillende ademhalingstechnieken.

Dus kom ook op zaterdag 25 september van 12:00 tot 16:00 uur. Dit is de uitgelezen kans voor jouw eerste ijsduik na de zomer. Inspireer omstanders en haal hier je booster-shot voor de winter! Kom vroeg (ijs smelt duh…) en doe je zwemkleding alvast aan. Een volledig ijsbad is alleen voor mensen met eerdere ijsbad ervaring bij IJsburcht of elders.

Dus kom gezellig met je vrienden en familie en inspireer hen!

Kijk voor meer informatie de website

Dank voor  je aandacht en hopelijk tot morgen

Met warme groet,

Nadam