https://www.youtube.com/watch?v=kKcw6lNy6PQ

Wim Hof IJSBAD

De methode van Wim Hof

Wim Hof, beter bekend als de IJsman of ICEman, heeft Nederland vertrouwd gemaakt met de drie elementen van ‘zijn methode’: ademhaling, blootstelling aan kou en volledige overgave. Inmiddels zijn velen op zoek naar minder stress en meer ontspanning, weten we allemaal wel dat kou goed voor je is en (er)kennen we de kracht van ademhalingstechniek. Daarvoor ben ik hem zeer erkentelijk. De kracht van zijn methode is dat iedereen het kan en iedereen er baat bij heeft. Niet voor niets heeft hij wereldwijd miljoenen volgers. 

Wil je meer informatie over ijsbaden? Bel me dan op 06-82576966. Of boek een workshop ijsbaden, met aansluitend een gezonde brunch in Cafe Vrijburcht. In principe spreken we Nederlands, Engelstalig op verzoek.

Bij reservering is een eigen verklaring omtrent gezondheid nodig. Let op dat deze voor iedere persoon wordt ingevuld. 

Boek nu een ijsbad met brunch!

Basis

De basis is steeds hetzelfde: Je kunt meer dan je denkt, als je je ongemak omarmt kun je je volle potentieel ontsluiten. Twijfel en angst horen erbij, moed is in de wil om het onbekende te overwinnen. Je geest kan ieder obstakel overwinnen, door los te laten en te vertrouwen op je lijf en de kracht van je ademhaling.

Binnen IJSBURCHT zijn we overtuigd van de waarde van bovengenoemde drie-eenheid en zetten we de diverse eeuwenoude technieken, vanuit de hele wereld, in op een manier die voor jou geschikt is. In een veilige omgeving en met professionele begeleiding.

Onze workshop

In de workshops komen steeds drie doelen aan de orde:

  1. Ontgift je lichaam | detox your body
  2. Ontrommel je geest | declutter your mind
  3. Geef je weerstand een boost | boost your immune system

You’re the master of your mind, you’re the captain of your ship!

Ik noem het de Body Mind Immunity Experience. Daarbij gaat het erom dat jij je mentaal en fysiek lekker voelt. Ik leer je luisteren naar wat voor jou het best werkt. Want of je nu begint met koud douchen, open waterzwemmen, ijsbaden of kiest voor een unieke Yoga methode, bij IJsburcht creëren we een veilige omgeving voor de diepgaande ervaring die je zonder twijfel gaat verrassen. Stap voor stap gaan we in de workshops en lessen aan de slag met wat jij nodig hebt om te kunnen vertrouwen op je eigen kracht en navigatie. Met eenvoudige oefeningen en praktische handvatten voor jouw dagelijks leven bewandel je een pad vol verrassingen, met muziek, kleur, sensaties en emoties. In groepsverband of op je eentje, maar altijd als een bewuste keuze.

Over het begrip mindfulness

Voor mindfulness ken ik geen Nederlands woord. Het is de uitkomst van een proces, waarbij je leert om volledig in het huidige moment te zijn en te blijven. Met een open, nieuwsgierige en vriendelijke houding laat je invloeden van buiten op je afkomen en weer loslaten. Mindfulness biedt je een innerlijke vrede en kalmte en daarmee creëer je ruimte, voor liefde, wijsheid en ontspanning.

The power of breath

“De meeste mensen komen voor de ijskou en staan vervolgens versteld van de impact van de ademhalingsoefeningen. Je voelt onmiddellijk dat je iets bijzonder hebt geleerd. Die ultra-diepe ontspanning… Heerlijk!”.

De rode draad is vertrouwen en dat begint met het geven van opties. Je maakt altijd een bewuste keuze van wat bij jou past in het moment. En, zonder uitzondering, loop ook jij verder met persoonlijke overwinningen onder je arm.

In één keer door?

Nadam zegt altijd “We are built fort his sh*t, we zijn alleen het vergeten ons lichaam op één lijn te brengen met de wetenschap dat dat waar is.” Wil je niet direct in het diepe springen, kijk dan eerst naar de video’s op https://ijsburcht.nl/video/. Vergeet ook niet de uitsluitingen te bekijken en eventueel vooraf fiat te halen bij je huisarts. Heb je wél voldoende vertrouwen in jezelf en voel je de noodzaak om het roer om te gooien? Boek dan een ijsbad bij de IJSBURCHT.

Wil je meer weten over Wim Hof? Kijk dan op www.wimhofmethod.com.

Boek nu een ijsbad met brunch!

Wil je meer informatie over ijsbaden? Bel me dan op 06-82576966. Of boek een workshop ijsbaden, met aansluitend een gezonde brunch in Cafe Vrijburcht. In principe spreken we Nederlands, Engelstalig op verzoek.

Bij reservering is een eigen verklaring omtrent gezondheid nodig. Let op dat deze voor iedere persoon wordt ingevuld.